Планшети з Android обженуть iPad за обсягами поставок у поточному році

19 березня 2013

Зростаюча популярність планшетних комп'ютерів під управлінням Android, в тому числі недорогих 7-дюймових моделей, змусила аналітиків IDC переглянути свої прогнози з цього ринку. Якщо раніше загальний обсяг поставок Android-планшетів в поточному році очікувався на рівні 172,4 мільйона штук, то тепер цей показник, згідно свіжим офіційно оприлюдненими викладкам, складає 190,9 мільйона. Таким чином, дані планшети вже протягом найближчих декількох місяців повинні випередити за популярністю свої аналоги на програмній платформі iOS, що випускаються Apple.

Згідно з очікуваннями експертів IDC, ринкова частка Android-планшетів в поточному році виявиться рівною 48,8 відсотка, у той час як у моделей лінійки iPad цей показник складе 46 відсотків. Тим самим планшети Apple вперше поступляться пальму першості конкурентам, що є знаковою подією для всього даного сегмента. У той же час "таблетки" на базі Windows і Windows RT як і раніше не будуть користуватися особливим успіхом, а їхня сукупна ринкова частка очікується на рівні 4,7 відсотка від загального обсягу. У той же час у 2017 році цей показник повинен вирости до 10,1 відсотка.

Ще статті
З Новим Роком 2024!
29 грудня 2023
1 січня 2024 - вихідний день!Нехай Новий Рік принесе Вам і Вашій родині мир, злагоду й безпеку. Нехай він буде роком перемоги у війні і здійснення всіх мрій. З Новим Роком!Зичимо Вам в Новому Році багато радості, щастя і успіху. Нехай Ваша родина буде здоровою і щасливою. Нехай війна закінчиться, а мир і гармонія запанують. З Новим Роком!
З Різдвом Христовим 2023! 25.12.23 - Вихідний!
23 грудня 2023
    Щиро Вас вітаємо з Різдвом Христовим! за новим календарем!25.12.2023 - вихідний день!З Різдвом Христовим, зі святом! У цей чудовий, світлий день хотілося б побажати всім миру, добра, любові, благополуччя та справжнього безмежного щастя. Бажаємо, щоб ви були оповиті турботою своїх близьких і дарували їм ще більше у відповідь. Вірте, що Бог завжди поруч і оберігає вас від усього поганого. І не забувайте йому дякувати за все, що у вас є і ще буде. З Різдвом!
viber-chatЧат «Дефіс» в Viber telegram-chatЧат «Дефіс» в Telegram