Планшети на платформі Intel Oak Trail дебютують наприкінці березня

27 лютого 2011

Відповідно до поточних планів світового чіпмейкера, перші пристрої на платформі Intel Oak Trail повинні побачити світ вже наприкінці наступного місяця, а всередині них, мабуть, виявиться одноядерний процесор Atom Z670 з тактовою частотою 1,5 ГГц і підтримкою двох обчислювальних потоків. Цей CPU несе на борті 512 КБ кеш-пам'яті й володіє TDP усього в три вати.

Хоча це як і раніше помітно вище, ніж у процесорів на ARM архітектурі, такий показник TDP дозволить портативним пристроям на основі Atom Z670 обходитися без активного охолодження й робить даний CPU цілком придатним рішенням для планшетних ПК. Цікаво, що перші планшети на платформі Intel Oak Trail (серед яких повинна опинитися й модель Fujitsu Stylistic Q550) будуть функціонувати під управлінням Windows 7, а пристрою на базі MeeGo, імовірно, з'являться в другій половині року.

Джерело: Engadget

Ще статті
З Новим Роком 2024!
29 грудня 2023
1 січня 2024 - вихідний день!Нехай Новий Рік принесе Вам і Вашій родині мир, злагоду й безпеку. Нехай він буде роком перемоги у війні і здійснення всіх мрій. З Новим Роком!Зичимо Вам в Новому Році багато радості, щастя і успіху. Нехай Ваша родина буде здоровою і щасливою. Нехай війна закінчиться, а мир і гармонія запанують. З Новим Роком!
З Різдвом Христовим 2023! 25.12.23 - Вихідний!
23 грудня 2023
    Щиро Вас вітаємо з Різдвом Христовим! за новим календарем!25.12.2023 - вихідний день!З Різдвом Христовим, зі святом! У цей чудовий, світлий день хотілося б побажати всім миру, добра, любові, благополуччя та справжнього безмежного щастя. Бажаємо, щоб ви були оповиті турботою своїх близьких і дарували їм ще більше у відповідь. Вірте, що Бог завжди поруч і оберігає вас від усього поганого. І не забувайте йому дякувати за все, що у вас є і ще буде. З Різдвом!
viber-chatЧат «Дефіс» в Viber telegram-chatЧат «Дефіс» в Telegram