Память AMD Memory Performance

21 травня 2012

В кінці минулого року компанія AMD заявила про рішення випускати модулі оперативної пам'яті під своїм брендом. Перші продукти AMD Memory були випущені в серпні минулого року для OEM-виробників. Потім компанія вирішила представити продукти, орієнтовані на кінцевих споживачів. На початку року було оголошено про швидкий старт продажів трьох лінійок пам'яті: Entertainment, Performance і Radeon Edition, які відрізняються штатної частотою і орієнтовані на різні групи користувачів.

Про пам'ять лінійки Entertainment ми вже писали (під час тестування вона продемонструвала більш ніж пристойні результати) - тепер настав час поговорити про лінійку Performance, призначеної для використання в ігрових станціях і просто комп'ютерах, орієнтованих на вирішення ресурсномістких завдань, що вимагають стабільної роботи і високої продуктивності системи .

Набір AMD Memory Performance містить два двосторонніх модуля (ємність кожного з них варіюється від 2 до 8 гігабайт, нам на тест прийшов сет з двох чотирьохгігабайтний плашок). На кожному з модулів розташовані 16 мікросхем AMD 23EY4587MB6C, базово орієнтованих на роботу при напрузі 1,65 В і таймінгах 8-9-8-24. Плашки забезпечені алюмінієвими низькопрофільними радіаторами, які забезпечують відмінний теплоотвод навіть при нештатних умовах роботи.

Збираємо модулі назад, вставляємо в тестову систему на базі AMD FX-8150 і заводимо все при штатних параметрах і частоті 1600 МГц. Система працює як годинник, тестовий пакет AIDA видав швидкість читання 13581, записи - 11022, 13123 - копіювання (мегабайт в секунду, зрозуміло). Схожі результати були показані і на платформі на базі процесора Intel, що цілком пристойно.

Спроба розгону пам'яті увінчалася негайним успіхом - Performance легко і безтурботно розігналася до 1866 МГц, після чого показники продуктивності зросли в середньому на 15 - 30 відсотків. Ніяких помилок в ході досить-таки тривалого тестування помічено не було, система працювала як годинник.

Загалом, за результатами нашого знайомства з новим продуктом Advanced Micro Devices пам'ять можна сміливо рекомендувати всім, хто цікавиться розгоном або просто зацікавлений у стабільній та швидкій роботі свого комп'ютера. Грати буде комфортно! До того ж пам'ять недорога.

Ще статті
З Новим Роком 2024!
29 грудня 2023
1 січня 2024 - вихідний день!Нехай Новий Рік принесе Вам і Вашій родині мир, злагоду й безпеку. Нехай він буде роком перемоги у війні і здійснення всіх мрій. З Новим Роком!Зичимо Вам в Новому Році багато радості, щастя і успіху. Нехай Ваша родина буде здоровою і щасливою. Нехай війна закінчиться, а мир і гармонія запанують. З Новим Роком!
З Різдвом Христовим 2023! 25.12.23 - Вихідний!
23 грудня 2023
    Щиро Вас вітаємо з Різдвом Христовим! за новим календарем!25.12.2023 - вихідний день!З Різдвом Христовим, зі святом! У цей чудовий, світлий день хотілося б побажати всім миру, добра, любові, благополуччя та справжнього безмежного щастя. Бажаємо, щоб ви були оповиті турботою своїх близьких і дарували їм ще більше у відповідь. Вірте, що Бог завжди поруч і оберігає вас від усього поганого. І не забувайте йому дякувати за все, що у вас є і ще буде. З Різдвом!
viber-chatЧат «Дефіс» в Viber telegram-chatЧат «Дефіс» в Telegram