Фотографії і фінальні характеристики NVIDIA Geforce GTX 680

13 березня 2012

Чергова порція фотографії нового графічного прискорювача Geforce GTX 680 побудованого на базі процесора Kepler, потрапили в інтернет. У відмінності від попередніх, раніше демонстрованих, на сьогоднішній день ми маємо повноцінне зображення відеокарти. Як видно Geforce GTX 680 виконаний із глянсового чорного пластику із зеленим написом збоку.

Для охолодження використовується двох слотовий кулер турбінного типу, що полягає з одного вентилятора, випарної камери й алюмінієвого радіатора. За живлення відповідає два шести контактних PСI коннектора розташовані в задній частині карти, один над іншим. Для виводу інформації на екран передбачено два DVI, і по одному

Також, хотілося б нагадати, що відеокарта GTX 680 побудована на базі графічного процесора GK104 виготовленого по 28 nm технологічному процесу. Для обробки відео інформації використовується 1536 ядер CUDA, 256 бітний інтерфейс, 2 GB високошвидкісної пам'яті GDDR5 (також швидше за все будуть доступні моделі з 4 GB пам'яті), і інтерфейс підключення Pci-express 3.0. При цьому рівень енергоспоживання не буде перевищувати 190 Вт.

Як очікується, відеокарта буде офіційно представлено на наступному тижні 22 березня, а її ціна, по слухах, не буде перевищувати 549 доларів США

Ще статті
З Новим Роком 2024!
29 грудня 2023
1 січня 2024 - вихідний день!Нехай Новий Рік принесе Вам і Вашій родині мир, злагоду й безпеку. Нехай він буде роком перемоги у війні і здійснення всіх мрій. З Новим Роком!Зичимо Вам в Новому Році багато радості, щастя і успіху. Нехай Ваша родина буде здоровою і щасливою. Нехай війна закінчиться, а мир і гармонія запанують. З Новим Роком!
З Різдвом Христовим 2023! 25.12.23 - Вихідний!
23 грудня 2023
    Щиро Вас вітаємо з Різдвом Христовим! за новим календарем!25.12.2023 - вихідний день!З Різдвом Христовим, зі святом! У цей чудовий, світлий день хотілося б побажати всім миру, добра, любові, благополуччя та справжнього безмежного щастя. Бажаємо, щоб ви були оповиті турботою своїх близьких і дарували їм ще більше у відповідь. Вірте, що Бог завжди поруч і оберігає вас від усього поганого. І не забувайте йому дякувати за все, що у вас є і ще буде. З Різдвом!
viber-chatЧат «Дефіс» в Viber telegram-chatЧат «Дефіс» в Telegram